Referenties

Jochen Dekker – Stichting RADAR
Logo_Radar“RADAR werkt sinds een aantal jaren samen met Frank via de RADAR PowerHoops basketbalclinics voor gelijke behandeling & tegen discriminatie. Frank kennen wij als een betrokken en gedreven clinician. Frank knows basketball! Maar Frank ziet zijn rol in een bredere maatschappelijke context. Basketbal is voor hem meer dan een sport. Minstens zo belangrijk is dat hij flexibel, begripvol is én positief kan omschakelen als er iets niet loopt zoals het hoort.”

Tilly Stroo – Stichting Zeeland Sport & Leisure
ZSL_logo“Stichting Zeeland Sport & Leisure werkt sinds 2 jaar met veel plezier samen met Pro Ball om diverse nationale in internationale sportevenementen met een sterke focus op basketball tot een succes te maken. ProBall is met eigenaar Frank Vermeulen een rots in de branding voor iedere organisatie, betrouwbaar en een stabiele factor in een dynamische omgeving. Wij hopen deze prettige samenwerking nog vele jaren voort te kunnen zetten.”

Jan Tromp – Rotterdam Topsport (Basketball Academy Rotterdam)
Slide - RTC Rotterdam“Frank geeft met veel passie en op een deskundige wijze leiding aan de Basketbal Academy Rotterdam. Met zijn doordachte en innovatieve manier van werken laat hij het talent van iedere sporter maximaal ontwikkelen. Frank is zeer betrokken bij de opdrachtgever en denkt mee in het proces om tot verbetering te komen. Mede door Frank staat de Basketbal Academy Rotterdam waar het nu voor staat; professionaliteit!”