HOOPZ! Clinic

HOOPZ! Clinic: Let’s play BALL!

De ProBall HOOPZ!-Clinic onderscheidt zich door een aanpak van clinicians die exact weten hoe we de deelnemers (van peuters t/m volwassenen) kunnen bereiken en enthousiasmeren. ProBall headcoach en eigenaar Frank Vermeulen is inmiddels jarenlang ervaren clinician, bereikt op Fulltime basis jaarlijks duizenden deelnemers met verschillende clinics, trainingen en workshops en is als coach actief op het hoogste mondiale niveau o.a. als Bondscoach van Jong Oranje (U23 – 3×3 basketball). Hij is als Combinatiefunctionaris Basketball in Rotterdam en Pedagogisch- / verenigingsadviseur aldaar ruimschoots ervaren in het onderwijs en het werken met alle doelgroepen. Als geen ander weet onze Headcoach de deelnemers te activeren, stimuleren maar vooral op een leuke manier kennis te laten maken met onze sport. Dankzij alle ervaringen heeft onze Headcoach weer een mooie nieuwe clinicshow weten te ontwikkelen!

Boekt u een HOOPZ!-clinic dan boekt u vooral entertainment. De deelnemers krijgen op een interactieve manier een programma voorgeschoteld waarin ze letterlijk meegenomen worden in een nieuwe wonderbaarlijke basketbalwereld, een “Basketball playground” waarin ze allerlei skills aanleren die ze nooit hadden gedacht te kunnen. Ze gaan verschillende uitdagingen aan, maar maken vooral heel veel lol met elkaar. Onze clinicians beschikken over de nodige dosis humor en de deelnemers zullen de dag zéker niet snel vergeten. Alle oefeningen zijn perfect afgestemd op de doelgroep en als kers op de taart, zorgen de beats voor de finishing touch. Ook voor de toeschouwers langs de kant is vermaak gegarandeerd. De mogelijkheden met verschillende games, contests, en races zijn eindeloos en we kunnen de verschillende winnaars tevens voorzien van leuke prijsjes.

De inhoud van de clinic kan zeer flexibel opgebouwd worden, heeft u een uur de tijd? Of een halve dag? Wij maken een compleet totaal programma “op maat”.  Ook werken we met een breed netwerk van  (ex-)eredivisie coaches, (ex-)internationals, die bekend zijn met de “ProBall filosofie” en samen met ons deze toffe HOOPZ!-clinics verzorgen!

Onze clinics hebben een zeer herkenbare identiteit en deze “De ProBall Filosofie” kenmerkt zich dan ook met werkvormen waarin uitdrukkelijk:
– Iedereen aan de slag is! (geen rijtjes, iedereen een bal en aan de slag met leuke oefeningen)
– De deelnemers eigenaarschap krijgen, waarin ze zelf mogen onderzoeken, aan de slag mogen gaan en hun eigen persoonlijke grenzen mogen ontdekken;
– De deelnemers regie overgedragen krijgen, voor, tijdens én na de clinic;
– De deelnemers op een uitdagende en leuke manier fysiek merken dat zij iets leren (succesbeleving!);
– De deelnemers positief gestimuleerd worden tijdens de les en ieder individueel aandacht krijgt;
– De deelnemers op een hele positieve manier sociaal-communicatieve skills ontwikkelen;
– Er een sociaal veilig klimaat gecreëerd wordt van gelijkheid, respect en acceptatie;
– Er op een positieve en leuke manier aan TEAM-building wordt gewerkt;
– Er gewerkt wordt met de juiste variatie en verhouding aan oefen-, spel- en wedstrijdvormen;

Meer info en boekingen? vul dan snel ons contactformulier in